ΜΗΛΟΣ

Μήλος

Ραγδαίες εξελίξεις: Ισως άμεσα καθημερινή σύνδεση Πειραιά - Μήλου - Κρήτης

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ MILOSLIFE.GR:

Εξέλιξη που αλλάζει άρδην τον ακτοπλοϊκό χάρτη Μήλο και Κρήτης, δρομολογεί πιθανότατα το σημερινό αίτημα της MINOAN LINES προς το Υπουργείο Ναυτιλίας για την καθημερινή σύνδεση Πειραιά - Μήλου - Ηρακλείου.

Συγκεκριμένα και σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Miloslife η εταιρεία του Ομίλου Grimaldi ζητάει από το Υπουργείο τα πλοία KNOSSOS και FAISTOS PALACE που ξεκινούν από τον Πειραιά στις 21.00 καθημερινά εναλλάξ για Ηράκλειο να προσεγγίζουν τη Μήλο στη 1.00 και να αναχωρούν για Ηράκλειο στις 01.20'.Αντίστροφα το ίδιο βράδυ το άλλο πλοίο θα ξεκινάει από Ηράκλειο θα φτάνει στη Μήλο 02.10' και θα αναχωρεί για Πειραιά στις 02.30'.

Η εταιρεία το ζητάει αυτό να ισχύει από 1/2/24 και εξαιρεί μόνο τις ημέρες που υπάρχει ημερήσιο πλοίο στην συγκεκριμένη γραμμή.

Η εξέλιξη αυτή συνδέεται άμεσα με την επιβολή περιβαλλοντικού τέλους στη γραμμή Κρήτης και την προσπάθεια των εταιρειών να παρακάμψουν την εντολή αυτή της ΕΕ.

Ζητούμενο τωρα είναι πώς θα αντιδράσουν οι ανταγωνιστές των Μινωικών και συγκεκριμμένα η Attica που προσφατα εξαγόρασε την ΑΝΕΚ. Επίσης όλο  αυτό επαφίεται στην έγκριση του Υπουργείου Ναυτιλίας. Οι επόμενες ημέρες αναμένονται συναρπαστικές...

Ακολουθήστε μας

Kostas Kamakaris 255x220

metaforiki panorios