ΜΗΛΟΣ

Μήλος

Διαχείριση τουριστικών καταλυμάτων από το γραφείο Milos Experience

 

Στο δυναμικό και συνεχώς εξελισσόμενο χώρο της φιλοξενίας, το τουριστικό μας γραφείο,με έμφαση στη παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας και εμπειρίας στα τοπικά δεδομένα, προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις στη διαχείριση κρατήσεων, πωλήσεων, ηλεκτρονικής προώθησης και online πωλήσεων των τουριστικών καταλυμάτων καθώς και στην ηλεκτρονική τιμολόγηση.

Είμαστε δίπλα σε κάθε συνεργάτη μας, έχοντας προτεραιότητα τη προσωπική επαφή, προσαρμόζοντας τις υπηρεσίες μας με τις ανάγκες και τους στόχους κάθε καταλύματος.

Η ομάδα μας απαρτίζεται από έμπειρα πρόσωπα, που σέβονται τις επιθυμίες σας, ακούν τις ανησυχίες σας και εργάζονται καθημερινά ώστε να γίνουν πραγματικότητα τα όνειρα σας.

Σκοπός μας να παρέχουμε αποτελεσματικές υπηρεσίες υψηλής ποιότητας βελτιώνοντας το προϊόν κάθε επιχείρησης. Η ικανοποίηση των συνεργατών, οι μακροχρόνιες συνεργασίες και η εμπιστοσύνη αποτελούν το θεμέλιο λίθο που θα οδηγήσει στην επιτυχία του κοινού εγχειρήματος για την επιχείρησή σας.

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Επικοινωνία: +306994204040

Ακολουθήστε μας

Kostas Kamakaris 255x220

metaforiki panorios