ΜΗΛΟΣ

Μήλος

Εκπαιδευτική δράση Kids’ Athletics των δημοτικών σχολείων Μήλου

Οι μαθητές όλων των δημοτικών σχολείων της Μήλου είχαν την ιδιαίτερη χαρά να πάρουν μέρος στην αθλητική συνάντηση Kids’ Athletics  που οργάνωσαν οι γυμναστές της πρωτοβάθμιας    κ. Γ. Αλουπογιάννη  και κ. Κ. Τζίμας  το πρωί  της Πέμπτης 18 Απριλίου 2024 στο Εθνικό Στάδιο Μήλου.

Ήταν ένα σημαντικό αθλητικό γεγονός  που μας έδειξε ότι ο αθλητισμός ενώνει,διδάσκει αξίες  και γεφυρώνει τις αποστάσεις.

Τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν και να συμμετάσχουν σε  αθλήματα του κλασικού αθλητισμού με αθλητικές αγωνιστικές δραστηριότητες ομαδικού χαρακτήρα με μορφή παιχνιδιού.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Δήμαρχο Μήλου κ.Μανώλη Μικέλη ,τον αντιδήμαρχο προγραμματισμού και τεχνικών έργων κ.Μάνο Τερζάκη ,τον πρόεδρο της σχολικής επιτροπής πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης κ.Μιχάλη Μωραΐτη ,τον πρόεδρο του Παμμηλιακού Α.Σ. κ.Μιχάλη Βαμβακάρη ,τους προπονητές  Παμμηλιακού κ.κ. Ι.Καβαλιέρο και Δ.Πουλάκη, τον προπονητή του Παμμηλιακού Α.Σ. και καθηγητή Φυσικής Αγωγής της δευτεροβάθμιας κ. Γ.Μάρκο, τις εθελόντριες αθλήτριες κ.κ. Σ.Μάλλη και Κ. Γκάζου-Αραμπατζή, το Κέντρο Υγείας Μήλου .

Θα θέλαμε να συγχαρούμε τους καθηγητές Φυσικής Αγωγής της πρωτοβάθμιας   κ.Γ.Αλουπογιάννη  , κ.Κ.Τζίμα για την άψογη οργάνωση ,όλους τους εκπαιδευτικούς της πρωτοβάθμιας  για την υποστήριξη και τους μαθητές μας για τη συμμετοχή .

Οι διευθυντές των σχολείων

Στέφου Άννα

Παναγιώτου Γιάννης

Εικοσιπεντάκη Ανδριάνα

Ακολουθήστε μας

Kostas Kamakaris 255x220

metaforiki panorios