Παιδία

Ευχαριστήριο μήνυμα Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων Μαθητών Γυμνασίου Μήλου για την πραγματοποίηση ενημερωτικών δράσεων

 

Μήλος, 02-06-2022

Ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων Μαθητών Γυμνασίου Μήλου, σε συνεργασία με τη Διεύθυνση του Γυμνασίου Μήλου, ολοκλήρωσε με επιτυχία τις ενημερωτικές δράσεις i) ΄΄Θέματα Επαγγελματικού Προσανατολισμού΄΄ την 19-05-2022, για γονείς και μαθητές, στο Συνεδριακό Κέντρο Μήλου και στην αίθουσα εκδηλώσεων του ΕΠΑΛ Μήλου και ii) ΄΄Ασφαλής πλοήγηση στο διαδίκτυο΄΄, την 26-05-2022, για γονείς και μαθητές, στο Συνεδριακό Κέντρο Μήλου, οι οποίες πραγματοποιήθηκαν από ειδικούς ομιλητές στους τομείς αυτούς.
Η χαρά μας για την επιτυχή ολοκλήρωση των ενημερωτικών αυτών δράσεων είναι μεγάλη και αισθανόμαστε την ανάγκη να εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας σε όλους όσοι συνέβαλαν σε αυτό.
- Ευχαριστούμε θερμά την ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΜΗΛΟΥ και ιδίως τον Αντώνη ΝΙΝΟ, ο οποίος με ιδιαίτερη χαρά ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του Συλλόγου και ανέλαβε την κάλυψη των εξόδων για την υλοποίηση των δράσεων, προσφέροντας οικονομική ενίσχυση (2.500) Ευρώ.
- Ευχαριστούμε την εταιρεία IMERYS και ιδιαίτερα τον Διευθυντή Μήλου κύριο ΣΑΝΟΥΔΟ Ιωάννη για την ευγενική και αφιλοκερδή παραχώρηση του χώρου στο Συνεδριακό Κέντρο Μήλου, καθώς επίσης και τους Μανούσο ΚΑΝΤΣΟ και Δημήτρη ΠΟΥΛΗΜΕΝΟ για την πολύτιμη βοήθειά τους.
- Ευχαριστούμε τον Διευθυντή του ΕΠΑΛ Μήλου Ηλία ΤΣΑΚΑΛΗ για την παραχώρηση της αίθουσας εκδηλώσεων και τον Χρήστο ΘΕΟ (FOTORAMA) για την ευγενική και αφιλοκερδή παρουσία του.
Θέλουμε να πιστεύουμε ότι στο μέλλον, πάλι με τη βοήθεια όλων όσων έχουν κατά καιρούς προσφέρει έμπρακτα τη βοήθειά τους στο Σύλλογό μας, θα καταφέρουμε να πραγματοποιήσουμε και άλλες όμορφες και ωφέλιμες δράσεις, αλλά και θα στηρίξουμε το Γυμνάσιο Μήλου, ανταποκρινόμενοι στις ανάγκες των μαθητών και των εκπαιδευτικών μας.
Ευχόμαστε ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ με υγεία σε όλους!

Με εκτίμηση, το Δ.Σ.:
Ο Πρόεδρος: ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΟΣ Ηλίας
Ο Αντιπρόεδρος: ΛΙΒΑΝΙΟΣ Ευάγγελος
Η Γενική Γραμματέας: ΦΡΑΤΖΕΣΚΑΚΗ Φλώρα
Η Ταμίας: ΖΟΥΛΙΑ Αικατερίνη
Τα Μέλη: ΖΟΥΛΙΑ Μαρία, ΓΑΛΛΗΣ Χρήστος, ΦΡΑΤΖΕΣΚΑΚΗΣ Μιχαήλ.

 

 

Ακολουθήστε μας