Παιδία

Ευχαριστήρια επιστολή Σύλλογου Γονέων & Κηδεμόνων Μαθητών Γυμνασίου Μήλου

 

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΜΗΛΟΥ

Μήλος, 18-07-2022
Ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων Μαθητών Γυμνασίου Μήλου, κατόπιν αιτήματος της Διεύθυνσης του Γυμνασίου Μήλου για την ανανέωση σχολικού εξοπλισμού λόγω φθοράς από την πολυετή χρήση, ανέλαβε την πρωτοβουλία για την ανεύρεση λύσης στο ζήτημα αυτό.
Με ιδιαίτερη χαρά και συγκίνηση ανακοινώνουμε πως το Σχολείο μας παρέλαβε (111) καινούρια θρανία, χρηματικής αξίας (10.000) ευρώ, τα οποία θα αντικαταστήσουν το σύνολο όλων των παλαιών θρανίων των μαθητών, έπειτα από ευγενική χορηγία της εταιρείας IMERYS ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΑ ΟΡΥΚΤΑ.
Δεν είναι η πρώτη φορά που η εταιρεία IMERYS και ιδίως ο Διευθυντής Μήλου κύριος ΣΑΝΟΥΔΟΣ Ιωάννης ανταποκρίνονται ικανοποιώντας με χαρά αιτήματα του Συλλόγου μας. Η μεγάλη αυτή και ευγενική χορηγία της IMERYS δεν έχει ως αποδέκτη το Σύλλογό μας, αλλά τα ίδια τα παιδιά μας, τους μαθητές του Σχολείου μας. Ως Σύλλογος αλλά και ως γονείς μαθητών, επιθυμούμε να εκφράσουμε τις πιο θερμές μας ευχαριστίες και την ευγνωμοσύνη μας τόσο στο πρόσωπο του κύριου ΣΑΝΟΥΔΟΥ Ιωάννη για την αμέριστη συμπαράσταση και αρωγή του όσο και στην εταιρεία IMERYS για την αξιέπαινη θετική ανταπόκριση και ικανοποίηση του αιτήματος του Γυμνασίου Μήλου.

Με εκτίμηση, το Δ.Σ.:
Ο Πρόεδρος: ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΟΣ Ηλίας
Ο Αντιπρόεδρος: ΛΙΒΑΝΙΟΣ Ευάγγελος
Η Γενική Γραμματέας: ΦΡΑΤΖΕΣΚΑΚΗ Φλώρα
Η Ταμίας: ΖΟΥΛΙΑ Αικατερίνη
Τα Μέλη: ΖΟΥΛΙΑ Μαρία, ΓΑΛΛΗΣ Χρήστος, ΦΡΑΤΖΕΣΚΑΚΗΣ Μιχαήλ.

 

 

Ακολουθήστε μας