Παιδία

Μήνυμα Δημάρχου Μήλου προς τους συμμετέχοντες στις πανελλήνιες εξετάσεις 2022

 

Θερμά συγχαρητήρια
σε όλους του μαθητές και τις μαθήτριες που συμμετείχαν στην επίπονη διαδικασία των πανελληνίων εξετάσεων 2022.
Όσοι υλοποιήσατε την επιθυμία σας και πετύχατε την εισαγωγή σας στην Τριτοβάθμια εκπαίδευση και μας χαρίσατε σημαντικές διακρίσεις για ακόμα ένα έτος, σας εύχομαι να έχετε μία πολύ καλή πορεία και να λάβετε στο ακέραιο όλες τις γνώσεις και τις δεξιότητες για μία καταξιωμένη σταδιοδρομία.
Συγχαρητήρια
αξίζουν και σε όσους ή όσες δε είχατε τα επιθυμητά αποτελέσματα, γιατί η προσπάθεια, η διαδικασία των εξετάσεων και η αναμονή των αποτελεσμάτων είναι μια σημαντική εμπειρία στην έως τώρα ζωή σας, μα δεν είναι καθοριστική στην εξέλιξή σας. Οπλιστείτε με θάρρος, δύναμη και αισιοδοξία, γιατί στη ζωή σας θα σας δοθούν πολλές ακόμη ευκαιρίες για να επιτύχετε τους στόχους σας.
Άξιοι επαίνων είναι φυσικά και οι γονείς και καθηγητές, αναμφίβολα ως στυλοβάτες και αρωγοί στην προσπάθεια αυτή, πάντα με αγάπη και ανιδιοτέλεια. Χωρίς τη συμβολή τους ο αγώνας δεν θα είχε καμία έκβαση επιτυχίας.
Εύχομαι όλοι σας να ακολουθείτε τα όνειρά σας, να τα διεκδικείτε, να μάχεστε γι’ αυτά, αλλά και για το κοινό καλό, ώστε να αποτελέσετε τους μελλοντικούς ολοκληρωμένους πολίτες του Δήμου Μήλου αλλά και της πατρίδας μας.
Καλές σπουδές, καλή φοιτητική ζωή και καλή τύχη στις ζωές σας!
Με υπερηφάνεια για τη νέα γενιά του νησιού μας,
Ο Δήμαρχος Μήλου
Μανώλης Μικέλης

Ακολουθήστε μας