Παιδία

Ευχαριστήριο Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικού Σχολείου Μήλου

 

Την εκδήλωση από την Γη στο Σύμπαν με Πλανητάριο και τηλεσκόπιο στην αυλή του σχολείου μας παρακολούθησαν πάνω από 400 παιδιά αλλά και ενήλικες επεκτείνοντας τους ορίζοντες τους και ανοίγοντας ένα παράθυρο στο Σύμπαν.

Η εκδήλωση αυτή πραγματοποιήθηκε με την χορηγία του Δήμου Μήλου και την υποστήριξη του Δημάρχου Μήλου Μανόλη Μικέλη και τον ευχαριστούμε θερμά.

Επίσης σημαντική ήταν η υποστήριξη των εργαζομένων στο γραφείο κίνησης του Δήμου που μετέφεραν τα παιδιά Πολλωνίων, Τρυπητής και Πλάκας.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο τουριστικό γραφείο Riva Travel και προσωπικά στον Νίκο Χρόνη για την μεταφορά των συντελεστών καθώς και στα δωμάτια Απόλλων για την φιλοξενία τους.

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα για την συνεργασία την διευθύντρια και τους δασκάλους του σχολείου μας. Η βοήθεια τους ήταν καθοριστική για την διεξαγωγή της εκδήλωσης.

Αλλά και τους διευθυντές και τους δασκάλους όλως των σχολείων που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα μας.

Επίσης τους Συλλόγους Γονέων Δημοτικού Σχολείου Αδάμαντα και Κιμώλου για την άριστη συνεργασία.

Το Φορητό Ψηφιακό Πλανητάριο - Planetarium On The Go και τον Κώστα Σακκά ο οποίος με μεγάλη αγάπη για αυτό που κάνει ήταν ένας εξαιρετικός ξεναγός στο ταξίδι μας στο Σύμπαν.

Το Πλανητάριο Θεσσαλονίκης για την συνεργασία στην διεξαγωγή της έκθεσης ειδών αστρονομίας που υπήρχε παράλληλα με τις απογευματινές προβολές και την μεταφορική Πανώριος Βασίλης για την δωρεάν μεταφορά τους.

Όλους εσάς γονείς και φίλους που πλαισιώσατε αυτή την εκδήλωση και που με την αγάπη και την καλή σας διάθεση μας βοηθάτε να προσφέρουμε περισσότερα στα παιδιά μας και στο σχολείο μας!

Αυτό που θα κρατήσουμε στην καρδιά μας είναι ο ενθουσιασμός των παιδιών, οι χαρούμενες φωνές και τα γεμάτα περιέργεια μάτια τους. Δεν υπάρχει για εμάς μεγαλύτερη ικανοποίηση από αυτή!

Το Δ. Σ του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικού Σχολείου Μήλου

Η Πρόεδρος
Γαρεφαλάκη Μαρία

Η Αντιπρόεδρος
Κεντρωτά Μαριάννα

Η Γραμματέας
Κάτρη Κωνσταντίνα

Η Ταμίας
Μπρούτζου Βασιλική

Τα μέλη
Γεώργα Άννα
Ιορδανίδου Έλλη
Νίνου Μοσχούλα

309245068_621173953125358_5398253066898950041_n.jpg

Ακολουθήστε μας