Παιδία

Ευχαριστήρια μηνύματα

 

Οι μαθητές και οι μαθήτριες, ο Σύλλογος Διδασκόντων και η Διευθύντρια του Γυμνασίου Μήλου ευχαριστούν θερμά τον κ. Δημήτρη Δημόπουλο και τις Εκδόσεις Κουκκίδα για την άμεση ανταπόκρισή τους στο αίτημα για προσφορά βιβλίων στη Βιβλιοθήκη του σχολείου. Η γενναιόδωρη και αξιέπαινη προσφορά τους συμβάλλει ουσιαστικά στον εμπλουτισμό της Βιβλιοθήκης με νέους τίτλους και στην εξοικείωση των μαθητών με τις σύγχρονες αναζητήσεις στο χώρο του βιβλίου και του πολιτισμού. 

Με εκτίμηση και ειλικρινείς ευχαριστίες,

Η Αναπληρώτρια Διευθύντρια του Γυμνασίου Μήλου,

Λογοθέτη Ευτυχία

 

 

Οι μαθητές και οι μαθήτριες, ο Σύλλογος Διδασκόντων και η Διευθύντρια του Γυμνασίου Μήλου, ευχαριστούν θερμά το ΕΜΣΤ για την άμεση ανταπόκρισή του στο αίτημα για προσφορά αφισών στη Βιβλιοθήκη του σχολείου. Η γενναιόδωρη και αξιέπαινη προσφορά του Εθνικού Μουσείου Σύγχρονης Τέχνης συμβάλλει ουσιαστικά στη διακόσμηση της Βιβλιοθήκης με έργα υψηλής αισθητικής, που θα μυήσουν τους μαθητές μας στη σύγχρονη τέχνη και θα τους παράσχουν το έναυσμα για περαιτέρω ενασχόληση μαζί της.

 

 

Οι μαθητές και οι μαθήτριες, ο Σύλλογος Διδασκόντων και η Διευθύντρια του Γυμνασίου Μήλου, ευχαριστούν θερμά τις «Μεταφορές Σταμάτης» για την άμεση ανταπόκρισή τους στο αίτημα για δωρεάν μεταφορά βιβλίων από τις Εκδόσεις Κουκκίδα και το Εναλλακτικό Βιβλιοπωλείο στο Γυμνάσιό μας.

Ακολουθήστε μας