Παιδία

Ανακοίνωση - ευχαριστήριο Γυμνασίου Μήλου

 

Η Διεύθυνση, ο Σύλλογος Καθηγητών και οι μαθητές /-τριες του Γυμνασίου Μήλου ευχαριστούν θερμά:

(α). Τον κύριο Πουλημένο Δημήτρη και το συνεργείο του, για την διαρκή και αγόγγυστη παροχή αφιλοκερδώς εξοπλισμού και υπηρεσιών στις γιορτές και τις εκδηλώσεις που οργανώνει το σχολείο μας.

(β). Τη Μουσική Σχολή Μήλου για το δανεισμό ενός ενισχυτή ο οποίος χρησιμοποιήθηκε από τους μουσικούς στις γιορτές του σχολείου μας.

(γ). Τη μεταφορική εταιρεία Μαρκαντώνη και τον κύριο Μαρκαντώνη Σταμάτη, που για μια ακόμη φορά μετέφερε δωρεάν τα είδη που συνέλεξε το σχολείο μας για το Χαμόγελο του Παιδιού.

(δ). Την κυρία Παστρικού για τη χορηγία μασκών μιας χρήσης.

(ε). Τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων για την αγορά δύο βιβλίων με υποστηρικτικό υλικό για τα μαθήματα της Οδύσσειας και της Ιλιάδας, από τις εκδόσεις Μένανδρος, τα οποία θα εμπλουτίσουν την βιβλιοθήκη του σχολείου μας, καθώς, επίσης, και για την αγορά ενός τόνερ και ενός τυμπάνου για το φωτοτυπικό μας μηχάνημα.

(στ). Τον κύριο Λιζάρδο Αντώνη για την αγορά των πνευματικών δικαιωμάτων του θεατρικού έργου που πρόκειται να ανεβάσει η θεατρική ομάδα του Γυμνασίου Μήλου.

(ζ). Τον κύριο Μάλλη Μανώλη για την χορηγία ενός πακέτου εργαλείων, το οποίο περιλαμβάνει : ένα σετ κατσαβιδιών, ένα σφυρί πένας, μια πένσα, ένα μυτοστίμπιδο, ένα γαλλικό κλειδί, ένα κάβουρα, μια μετροταινία, ένα αλφάδι και ένα σετ γερμανικών κλειδιών.

(η). Κηδεμόνα μαθητή, ο οποίος επιθυμεί να μείνει ανώνυμος, για τη δωρεά ενός Κιτ ρομποτικής, το οποίο χρησιμοποιείται από τους συμμετέχοντες στον Όμιλο Ρομποτικής.

Ακολουθήστε μας