Παιδία

To ΕΠΑΛ Μήλου Στην Παρουσίαση Καταλόγου της HAGER HELLAS

 

Την Τρίτη 20 Φεβρουαρίου 2024, το απόγευμα στις 5 η ώρα, στο Συνεδριακό της Μήλου , ύστερα από πρόσκλησητου Αντώνη Μάλλη/ Ηλεκτροφωτιστική Μήλου, καθηγητές και μαθητές των τεχνικών ειδικοτήτων του ΕΠΑΛ παρακολούθησαν την παρουσίαση προϊόντων του νέου καταλόγου της εταιρίας ηλεκτρολογικού εξοπλισμού Hager Hellas.
Η εμπειρία ήταν μοναδική, καθώς είχαμε όλοι την ευκαιρία να δούμε από κοντά λύσεις και προτάσεις γύρω από σύγχρονες κτηριακές εγκαταστάσεις, προτάσεις σχετικά με την τεχνολογία Ηλεκτροκίνησης και τους σταθμούς φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων, προϊόντα σχετικά με την εξοικονόμηση ενέργειας, ηλεκτρικοί πίνακες και υλικά βάσει νέων κανονισμών καθώς και σύγχρονες ενσύρματες και ασύρματες λύσεις αυτοματισμού, όλα εναρμονισμένα με το νέο πρότυπο ΕΛΟΤ 60364.
Ευχαριστούμε τον κ. Αντώνη Μάλλη και την Ηλεκτροφωτιστική Μήλου, για την ανοιχτή πρόσκληση προς το σχολείο μας ! Η δια ζώσης εκδήλωση ενημέρωσης είναι σημαντική και αυτό φάνηκε από την ανταπόκριση μας, καθώς μαθητές ενεργοί και απόφοιτοι του ΕΠΑΛ Μήλου, συμμετείχαν με ιδιαίτερο ενδιαφέρον να παρακολουθήσουν από κοντά νέες τεχνολογίες από μια μεγάλη εταιρία με αξιόπιστο όνομα στο χώρο της τεχνολογίας!

Η4.png

η6.png

Η2.png

Η1.png

Ακολουθήστε μας