ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Περιβάλλον

Ανακοίνωση από την Πλακιώτικη Ένωση για την συγκέντρωση πλαστικών καπακιών

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως μετά τις μαζικές αποστολές ποσότητας  άνω των 10 τόνων πλαστικών καπακιών που στείλαμε από  τον Φεβρουάριο 2015 έως το Μάρτιο  του 2020, συνεχίζουμε και αυτό το καλοκαίρι την συγκεκριμένη προσπάθεια  την ΜΟΝΑΔΙΚΗ Ανταποδοτική εκστρατεία ανακύκλωσης πλαστικού στο Νησί μας.

Στις 16/10/2020 ,   32 τσουβάλια πλαστικά Καπάκια(σχεδόν ένας τόνος) ,  πήραν το ταξίδι για την ανακύκλωση τους μέσω του ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΑΡΑΠΛΗΓΙΚΩΝ ΚΑΙ ΚΙΝΗΤΙΚΑ ΑΝΑΠΗΡΩΝ ΝΟΜΟΥ ΠΕΛΛΑΣ.

Η ΠΛΑΚΙΩΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΟΝΙΖΕI  Πολιτιστικούς συλλόγους και επιχειρήσεις του Νησιού μας αλλά και κατοίκους και επιχειρήσεις της ΚΙΜΩΛΟΥ (Βαμβακάρης Χειμώνας, κα)  την μοναδική ανταποδοτική εκστρατεία ανακύκλωσης στην Μήλο εδώ και 10χρόνια!

Ευχαριστούμε ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ την Μαρκαντωνης Μεταφορική για την Δωρεάν μεταφορά τους.

Επίσης προτρέπουμε όλα τα μέλη μας κ όλους τους κατοίκους του Νησιού μας να #μενουνασφαλεις και να συνεχίσουν να μαζεύουν πλαστικά καπάκια , και να τα αφήνουν στον σύλλογο μας Στις Πλάκες.! ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ να ΣΥΛΛΕΓΟΥΜΕ ΚΑΠΑΚΙΑ κάθε  είδους ΚΑΙ τα συγκεντρώνουμε σε χώρο του συλλόγου μας ,(με την εθελοντική προσφορά όλων)

(*)(Η συγκέντρωση, αποθήκευση και μεταφορά, έγινε τηρώντας όλους τους κανόνες πρόληψης ασφαλείας και τις αποστάσεις κατά της μετάδοσης του Covid 19)Ο στόχος παραμένει ο ίδιος.

Εκ μέρους της Πλακίωτικης Ένωσης

 

20201016 111335

Ακολουθήστε μας