ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Πολιτισμός

Ο Cine Καλησπερίτης για πρώτη φορά στα Πολλώνια της Μήλου!

 

Η Εθελοντική Ομάδα Κιμώλου «ΚΙΜΩΛΙΣΤΕΣ» ΑΜΚΕ, αποδεχόμενη το κάλεσμα του Προέδρου κ. Χρήστου Γαλλή και σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Πολλωνίων Μήλου – (ΠΟ.Σ.ΠΟ.Μ) ταξιδεύει με το Cine Καλησπερίτη στο νησί της Μήλου. Στην παραλία των Πολλωνίων, με το άρωμα της θάλασσας στον αέρα, οι Cinephiles και οι μικροί μας φίλοι, θα έχουν την ευκαιρία για πρώτη φορά να ζήσουν την ειδυλλιακή εμπειρία του θερινού κινηματογράφου με δύο ταινίες την Παρασκευή 8 Ιουλίου 2022.

Θα ξεκινήσουμε με την Παιδική ταινία “Ο Μικρός Κολοκυθάκης” (MA VIE DE COURGETTE) στις 9:15μ.μ

αρχείο-λήψης-2.jpg

Animation 2016 Διάρκεια: 66′

Κατάλληλη για όλες τις ηλικίες

Ελβετογαλλική ταινία, σκηνοθεσία Κλοντ Μπαράς

Ο Κολοκυθάκης είναι ένα εννιάχρονο αγόρι που χάνει τη μητέρα του και μεταφέρεται σε ορφανοτροφείο. Εκεί πρέπει να αγωνιστεί για να βρει τη θέση του σε ένα καινούργιο, παράξενο και συχνά εχθρικό περιβάλλον.

Υποψήφιο για Όσκαρ και Χρυσή Σφαίρα stop motion animation, το οποίο μετατρέπει μια σκοτεινά συγκινητική ιστορία σε μια απολαυστική παραβολή για την πίστη και την αφοσίωση.

και στην συνέχεια με την Ιταλική Κωμωδία «Καλώς Ήλθατε στο Νότο» στις 10:30 μ.μ.

la-locandina-di-benvenuti-al-sud-167546_jpg_750x400_crop_q85.jpg

Ο Αλμπέρτο ένας παντρεμένος αστός, μετατίθεται από την ταχυδρομική υπηρεσία που δουλεύει στο Μιλάνο, στο Νότο και συγκεκριμένα στη Νεάπολη. Εκεί είναι που θα συγκρουστούν οι δυο διαφορετικοί τρόποι ζωής προκαλώντας άφθονο γέλιο! (102’)

Ευχαριστούμε την εταιρεία διανομής ταινιών Rosebud.21, η οποία στηρίζει τον CineΚαλησπερίτη και τις προσπάθειές μας ανάδειξης της 7ης Τέχνης.

 

Πηγή:kimolistes.com

Ακολουθήστε μας