ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Πολιτισμός

Ευχαριστήριο Μουσικής Σχολής

 

Με αφορμή την  έναρξη της νέας ωδειακής χρονιάς  νιώθουμε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε μέσα από την καρδιά μας όλους αυτούς που μας βοήθησαν ώστε να  διοργανώσουμε σε χρόνο ρεκόρ δύο μεγάλες συναυλίες, με τον «θρύλο» του ελληνικού τραγουδιού  Βασίλη Παπακωνσταντίνου από τη μια, και  τον μελίρρυτο Γιάννη Κότσιρα από την άλλη, αλλά και να μοιραστούμε μαζί σας  συγκινητικές στιγμές μπροστά και πίσω από τα φώτα της σκηνής.

Στιγμές όπως την υπέροχη παρέα που δημιουργήθηκε το βράδυ πριν τη συναυλία του Γιάννη Κότσιρα, με το ζεύγος Σανούδου να μοιράζεται έμπρακτα την αγωνία μας  για το μέλλον της σχολής, Τα συγκινητικά λόγια του «δικού» μας πια Γιάννη , για την ολόθερμη φιλοξενία που βίωσε ο ίδιος και οι συνεργάτες του στο νησί. Τη μεγάλη αγκαλιά του Βασίλη Παπακωνσταντίνου  που δέχτηκε να μοιραστεί τη σκηνή με τη μαθήτρια της σχολής Αρχοντούλα Λιβανίου , αποκαλώντας την «έτοιμη τραγουδίστρια». Την άμεση ανταπόκριση σε βοήθεια , υλική, χρηματική, καλλιτεχνική ,(ακόμη και λίγα λεπτά πριν τη συναυλία για πράγματα που μας διέφυγαν ή δεν προβλέψαμε) , από φίλους μας, συνεργάτες μας ,επαγγελματίες του νησιού. Αξίζει  λοιπόν να αναφέρουμε ξεχωριστά αυτούς που μας έσωσαν την τελευταία στιγμή, αυτούς που μας στήριξαν οικονομικά και δεν αναφέρθηκαν στους χορηγούς, , αυτούς που παραλείψαμε να αναφέρουμε, αυτούς που εκτός από την πολύτιμη χορηγία τους ,μας πρόσφεραν ξανά κι άλλα πολλά.  Τον κ.Σανούδο , τη Μάντυ Λυκερίδου-Βελετά,τον Γιώργο Μπαλιώτη και το ηλεκτρονικό μουσικό περιοδικό “Mix grill”,τον Δημήτρη Πουλημένο-πάντα κοντά μας σε ότι χρειαστεί. Τα  εστιατόρια «Ζυγός», «Τραπατσέλης», «Γυαλός», «Γλαρονήσια», «Χαμός», «Μέδουσα»,  «Let’s meet», τις εταιρείες  “Escape to Milos”, «Δομική Μήλου», «Driver’s shop» «Giourgas».Την Αστυνομία Μήλου, την Εθελοντική Ομάδα Διασωστών Μήλου, τους υπαλλήλους του Δήμου, τον κ.Μανούσο Καντσό, τη κ.Φλωρίκα Κυριακοπούλου και την οικογένεια Κυριακοπούλου, καθώς επίσης και τον ΠΟΣΠΟΜ.

Τέλος, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε για άλλη μία φορά το Δήμο Μήλου και ιδιαίτερα τον Δήμαρχο Μήλου κ. Μανώλη Μικέλη, τον αντιδήμαρχο κ. Νίκο Ζούλια, τον  Μέγα Χορηγό , την εταιρεία “Imerys”,  την εταιρεία «Αιολική Μήλου» ,τους 255 και πλέον χορηγούς μας για την στήριξη και την εμπιστοσύνη τους, ευχαριστίες που καθόλου τυπικές δεν είναι, παρά μόνο η κατάθεση  της ευγνωμοσύνης μας για την τόσο μεγάλη συμμετοχή μιας ολόκληρης τοπικής κοινωνίας σε ζητήματα παιδείας και πολιτισμού.

 Μιας κοινωνίας που έχει αποδείξει έμπρακτα πως η Μουσική Σχολή αξίζει να υπάρχει και να προσφέρει σ’ αυτόν τον μικρό τόπο.

(ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ; Μάντυ Λυκερίδου-Βελετά, Γιώργος Φιλίππου)

Το ΔΣ του συλλόγου «Μηλίων Τέχνες»-Μουσική Σχολή

DSCF0092_sm_1.jpg

_DSC0275_sm.jpg

Ακολουθήστε μας