ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Πολιτισμός

Το θεατρικό έργο του Άντον Τσέχοφ 'Θείος Βάνια' από το Θεατρικό Εργαστήρι Μήλου

 

Το Θεατρικό Εργαστήρι Μήλου (Θ.ΕΡ.ΜΗ) παρουσιάζει σε τρείς μοναδικές παραστάσεις το θεατρικό έργο του Άντον Τσέχοφ «Θείος Βάνια» στα πλαίσια του 29ου Φεστιβάλ του Δήμου Μήλου. Την Παρασκευή 18, το Σάββατο 19 και την Κυριακή 20/11/2022 στις 8 μμ, στο Συνεδριακό Κέντρο Μήλου «Γ.Ηλιόπουλος».
Ο Τσέχοφ, παγκόσμιος θεατρικός συγγραφέας, μιλά σ’ αυτό το έργο για χαμένες ζωές, για την ανθρώπινη δυστυχία και θλίψη, αλλά και την αναζήτηση της αγάπης, της ευτυχίας. Ένα μεγάλο έργο, διαχρονικό αριστούργημα της θεατρικής δημιουργίας !
Ευχαριστούμε τον Δήμο Μήλου για την αιγίδα του στο έργο και την κάθε υποστήριξή του. Ευχαριστούμε επίσης τις εταιρείες χορηγούς : Την Imerys A.E ως χορηγό του Φεστιβάλ και τις εταιρείες χορηγούς του θεατρικού μας έργου: ΕΡΓΩΝΙΑ ΑΕ, Ένωση Βιομηχανικών Εξαγωγικών Επιχειρήσεων Μήλου (Ε.Β. Ε.Ε.Μ) και το Συνεδριακό Κέντρο Μήλου «Γ.Ηλιόπουλος». Ευχαριστούμε τέλος όλους τους συμπολίτες μας που μας βοήθησαν με διάφορους τρόπους για την ολοκλήρωση αυτής της δύσκολης προσπάθειας.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο του Θεατρικού Εργαστηρίου Μήλου
Ο Πρόεδρος                          Η Γραμματέας
Γ. Μάλλης                                Αικ. Κάτρη

Ακολουθήστε μας