ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Πολιτισμός

Φωτογραφικό εργαστήριο για εφήβους στη Μήλο

 Το ευρωπαϊκό project FOODPRINT σε συνεργασία με το ΕΘΝΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ ΤΕΧΝΗΣ ΑΘΗΝΑ - ΕΜΣΤ καλεί εφήβους ηλικίας 12-18 να συμμετάσχουν  σε ένα φωτογραφικό εργαστήριο με θέμα την Μεσογειακή Διατροφή και τον άνθρωπο. 

Το φωτογραφικό εργαστήριο θα πραγματοποιηθεί  το Σαββατοκύριακο 1 και 2 Απριλίου 2023, υπό την καθοδήγηση της φωτογράφου Μάντης  Λυκερίδου, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δήμου Μήλου, ενώ η συμμετοχή θα είναι δωρεάν.

Στο εργαστήριο οι συμμετέχοντες θα εξοικειωθούν με τις βασικές έννοιες του φωτογραφικού ντοκιμαντέρ και την δημιουργία ενός πορτρέτου, τα οποία θα βάλουν σε πράξη μέσα από μία εξωτερική φωτογραφική εξόρμηση.  

  

Οι εικόνες που θα παραχθούν θα χρησιμοποιηθούν για τη δημιουργία ενός συλλογικού φωτογραφικού έργου που θα παρουσιαστεί στο Εθνικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης ΕΜΣΤ στην Αθήνα, τον Οκτώβριο του 2023.  

 Όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή μέχρι 30 Μαρτίου στο email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή στο τηλ 6937633506  Ο αριθμός των συμμετεχόντων είναι περιορισμένος και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. 

Ακολουθήστε μας