ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Πολιτισμός

ΔΩΡΕΑΝ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΜΗΛΟΥ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΑΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗ ΛΙΑ ΧΑΡΑΚΗ

 

ΔΩΡΕΑΝ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΜΗΛΟΥ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΑΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗ Lia Haraki (ΚΥΠΡΟΣ). Απευθύνεται σε ηλικίες από 8 έως 108 ετών.
- ΤΡΙΤΗ, 04/-7/2023 και ώρα 10.00 - 13.00 (με διάλειμμα)
- ΑΙΘΟΥΣΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΜΗΛΟΥ
Το ίδιο βράδυ, η Λία θα παρουσιάσει την παράσταση "CHANNELS" στο Πολιτιστικό Κέντρο Αδάμαντα (Πειραματική Σκηνή Μήλου) στις 21.00 στα πλαίσια του Από τη θάλασσα From the sea festival. ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ Η/ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ στο 6976778463!
Λίγα λόγια για το εργαστήριο:
Το εργαστήριο θα αφορά μερικές από τις πρακτικές της καλλιτέχνιδας με επίκεντρο την κίνηση και τη φωνή. Στο πρώτο μέρος του εργαστηρίου η Λία Χαράκη θα μοιραστεί τις πρακτικές της 'IntuNition' και 'repetitive poetry' με σκοπό οι συμμετέχοντες να δουλέψουν με τα στοιχεία της επανάληψης και της παραλλαγής. Στο δεύτερο μέρος θα λειτουργήσει με την πρακτική του 'performing biography' και η συμμετέχοντες θα καθοδηγηθούν να πουν μία δική τους εμπειρία στην ομάδα.
Δεν χρειάζεται ειδική προπαίδεια στην κίνηση η τη φωνή.
Παρακαλώ ελάτε με άνετα ρούχα και να είστε έτοιμοι να δουλέψουμε χωρίς παπούτσια. Φέρτε μαζί σας νερό και ένα μικρό snak για το διάλειμμα.
Με τη συνδιοργάνωση του Διεθνές Κέντρο Χορού & Θεάτρου Μήλου / Dance & Theatre Center of Milos και της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, την υποστήριξη του Υφυπουργείο Πολιτισμού - Deputy Ministry of Culture CY Πολιτιστικές Υπηρεσίες - Υφυπουργείο Πολιτισμού και της ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΗ ΣΚΗΝΗ ΜΗΛΟΥ, υπό την αιγίδα του Δήμος Μήλου

Ακολουθήστε μας