ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Πολιτισμός

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΗΜΕΡΙΔΑΣ ΚΑΙ ΘΕΑΤΡΙΚΗΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΜΗΛΟΣ 07.07.2023

 

H ΕΠΑΨΥ σε συνεργασία με τη CMT Prooptiki, προσκαλούν τους κατοίκους και τους εκπροσώπους τοπικών φορέων της Μήλου στην Ημερίδα – Θεατρική Παράσταση, που πραγματοποιείται στο πλαίσιο του προγράμματος «Προαγωγή της Ισότητας των Φύλων και Καταπολέμηση της Έμφυλης Βίας στην Περιφερειακή Ενότητα Κυκλάδων» "Έμφυλη Βία: Μην Προσπερνάς", την Παρασκευή 07 Ιουλίου 2023, 19:30 – 21:45, στην αίθουσα Πειραματικής Σκηνής Μήλου.

Στην Ημερίδα θα πραγματοποιήσουν χαιρετισμό εκπρόσωποι τοπικών φορέων, ενώ θα ακολουθήσουν εισηγήσεις από την κ. Αλεξάνδρα Πάλλη, Κλινική Ψυχολόγο PhD – Ψυχοθεραπεύτρια, Επιστημονικά Υπεύθυνη του Έργου, την κ. Μαίρη Λογοθέτη, Ψυχολόγο- Ηθοποιό-Σκηνοθέτρια-Υπεύθυνη οργάνωσης και διεξαγωγής Εργαστηρίου και την κ. Βάλια Τσιριγώτη, Κοινωνιολόγο –Ψυχοθεραπεύτρια- Εθελόντρια οργάνωσης και διεξαγωγής Εργαστηρίου.

Η ημερίδα θα ολοκληρωθεί με τη θεατρική παράσταση “Η Θηλιά της Θηλυκότητας”, η οποία θα παρουσιαστεί από την Ομάδα Γυναικών Μήλου που οργανωθηκε στο πλαίσιο του προγραμματος από το Εργαστήρι βιωματικής εκπαίδευσης και θεατρικής δημιουργίας.

Η παρουσία σας είναι πολύτιμη!

Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή στο σύνδεσμο: https://social-survey.eu/index.php/384252?lang=el

Το έργο «Προαγωγή της Ισότητας των Φύλων και Καταπολέμηση της Έμφυλης Βίας», που υλοποιείται στο πλαίσιο του προγράμματος Active Citizens Fund υπό τη διαχείριση του Ιδρύματος Μποδοσάκη και του SolidarityNow, στοχεύει στην εκπαίδευση του πληθυσμού των Κυκλάδων σε θέματα ισότητας των φύλων, καθώς και στην ενημέρωση του ευρύτερου κοινού σχετικά με τη φύση, διασπορά και έγκαιρη πρόληψη περιστατικών έμφυλης βίας.

Βρείτε περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα εδώ: https://gbvcyclades.epapsy.gr/

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ_ΗΜΕΡΙΔΑΣ_07.07.2023.jpg

 

 

Ακολουθήστε μας