ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Τουρισμός

Ο Σύνδεσμος Δήμων Ιαματικών Πηγών Ελλάδας με δυναμική παρουσία στην «GREEK PANORAMA»,

Ο Σύνδεσμος Δήμων Ιαματικών Πηγών Ελλάδας συμμετέχει ενεργά με πολλαπλές δράσεις στην 1η GREEK PANORAMA (www.greekpanorama.gr) – την 1η έκθεση αποκλειστικά αφιερωμένη στον Εναλλακτικό Τουρισμό της Ελλάδας στο Ζάππειο Μέγαρο (15-16 Νοεμβρίου) – προωθώντας τον ιαματικό τουρισμό και ενημερώνοντας κοινό και επαγγελματίες για τις τελευταίες εξελίξεις στον κλάδο.

Οι στρατηγικοί στόχοι του Συνδέσμου Δήμων Ιαματικών Πηγών Ελλάδος (Σ.Δ.Ι.Π.Ε.) συνάδουν απόλυτα με τους στόχους της διοργάνωσης για την επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου και την υγιή ανάπτυξη των τοπικών οικονομιών μέσα από την ενίσχυση και στήριξη βιώσιμων τουριστικών επιχειρήσεων εκμετάλλευσης ιαματικών πηγών σε όλη τη επικράτεια. Η δημιουργία βιώσιμων επιχειρήσεων στον κλάδο του ιαματικού τουρισμού συμβάλει καθοριστικά στο τουριστικό προϊόν των προορισμών και αποτελεί ένα σημαντικό κεφάλαιο ανάπτυξης στις ειδικές μορφές τουρισμού που παρέχει η χώρα μας.

Ειδικότερα ο Σ.Δ.Ι.Π.Ε. θα έχει παρουσία με κεντρικό περίπτερο τις ημέρες της έκθεσης, στις 15-16 Νοεμβρίου 2019 στο Ζάππειο Μέγαρο – καθώς και καθημερινές παρουσιάσεις για το κοινό και επαγγελματίες με στόχο την ενημέρωση και προώθηση του ιαματικού τουρισμού και την προσέλκυση  ενδιαφέροντος. Την ημέρα των επαγγελματιών, που πραγματοποιείται στο κεντρικό ξενοδοχείο Radisson Blu Park Hotel Athens στις 14 Νοεμβρίου, ο φορέας θα συμμετέχει στο 1ο διεθνές Forum με θέμα τον Εναλλακτικό Τουρισμό της Ελλάδας – προβάλλοντας την δυναμική του κλάδου και τις τελευταίες εξελίξεις του χώρου ως μοχλός ανάπτυξης του ελληνικού τουρισμού. 

Η GREEK PANORAMA διοργανώνεται από την εταιρία North Events και τελεί υπό την αιγίδα των Υπουργείων Τουρισμού και Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, του Παγκόσμιου Συμβούλιου Αειφόρου Τουρισμού (GSTC), του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ), της Ομοσπονδίας Ελληνικών Συνδέσμων Γραφείων Ταξιδίων & Τουρισμού (FedHATTA), της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων (ΠΟΞ) και της Συνομοσπονδίας Επιχειρηματιών Τουριστικών Καταλυμάτων Ελλάδος (ΣΕΤΚΕ). Σημαντική επίσης είναι η στρατηγική συμμετοχή του εγνωσμένης αξίας Ταξιδιωτικού Οργανισμού ARGO TRAVEL ως Επίσημο Συνεργάτη και συνδιοργανωτή για το Forum και την ενότητα Β2Β με Hosted Buyers από το εξωτερικό, αλλά και ως επίσημο ταξιδιωτικό γραφείο υπεύθυνο για την έκθεση.  Στρατηγικός συνεργάτης του Forum και των B2B Συναντήσεων είναι και η Alpha Marketing. Η εταιρεία North Events διαθέτει δεκαετή και πλέον εμπειρία στην προώθηση του ελληνικού τουρισμού και της γαστρονομίας στο εξωτερικό, μέσα από τις εκθέσεις και Roadshow, στις σκανδιναβικές χώρες, στην Πολωνία, τη Ρουμανία και τις ΗΠΑ.

Ακολουθήστε μας