ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Τουρισμός

Τουρισμός: Μεσόγειο θέλουν φέτος οι Γερμανοί

«Όσο προχωρούν οι εμβολιασμοί και τα τεστ κορωνοϊού τόσο πιο γρήγορα θα ανοίξει ο δρόμος για ταξίδια, γράφει η Bild με τίτλο: «Έκρηξη ταξιδιών αναμένεται φέτος το καλοκαίρι». Η εφημερίδα φιλοξενεί δηλώσεις του εντεταλμένου της γερμανικής κυβέρνησης για το τουρισμό Τόμας Μπαράις, ο οποίος εμφανίζεται βέβαιος πως οι Γερμανοί έχουν μεγάλη όρεξη για ταξίδια.

Τα λεγόμενα του εντεταλμένου στηρίζει και ο γερμανικός ταξιδιωτικός κολοσσός TUI. Εκπρόσωπος της TUI δηλώνει ότι αναλύσεις της αγοράς δείχνουν ότι μετά τους δύσκολους μήνες του λοκντάουν υπάρχει τεράστια νοσταλγία για χαλαρωτικά ταξίδια και επικαλείται την αξιολόγηση των αναζητήσεων στο διαδίκτυο.

Προσθέτει μάλιστα ότι ενόψει του φετινού καλοκαιριού οι ενδιαφερόμενοι στρέφονται σε κλασικούς προορισμούς: Ισπανία, Ελλάδα, Τουρκία, Κύπρο και Πορτογαλία, με άλλα λόγια "Μεσόγειος first". Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του ταξιδιωτικού κολοσσού  δεν αποκλείεται να δούμε τα αεροπορικά εισιτήρια για τις χώρες της Μεσογείου να γίνονται γρήγορα ανάρπαστα".

Ακολουθήστε μας