ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Τουρισμός

Οι Ολλανδοί προτείνουν Μήλο για το καλοκαίρι του 2023

 

Η Μήλος είναι το μοναδικό νησί των Κυκλάδων που περιλαμβάνεται ακόμα και στο εξώφυλλο στο ολλανδικό περιοδικό KALA , η καλοκαιρινή έκδοση του οποίου για το 2023 κυκλοφορεί από τις 11 Δεκεμβρίου με 48 σελίδες.
Για το επόμενο καλοκαίρι προγραμματίζονται απευθείας πτήσεις από την Ολλανδία προς 17 διαφορετικά αεροδρόμια στην Ελλάδα. Στο KALA οι Ολλανδοί ενημερώνονται για το πώς μπορούν να προσεγγίσουν μικρότερα κι απομακρυσμένα ελληνικά νησιά, τόσο σε μια προσπάθεια να αποφύγουν τον υπερτουρισμό, όσο και για να εξερευνήσουν νέους ελληνικούς προορισμούς.
Στον πρόλογο των αναλυτικών περιγραφών για τη Μήλο το περιοδικό γράφει ότι πρόκειται για "ένα ελληνικό νησί, ζεστό, φιλικό και δεν το έχει ανακαλύψει ακόμα ο μαζικός τουρισμός". Και προσθέτει ότι " διακρίνεται τόσο για το ηφαιστειακό της έδαφος όσο και για τον πλούτο των ορυκτών του εδάφους. Η φήμη του νησιού έχει εξαπλωθεί σε όλο τον κόσμο χάρη στο αριστοτεχνικό άγαλμα που βρέθηκε εκεί τον 19ο αιώνα, που τώρα εκτίθεται στο «Λούβρο» στο Παρίσι:η Αφροδίτη της Μήλου".

Ο εκδότης του περιοδικού επισκέφθηκε το περασμένο καλοκαίρι τη Μήλο προσκεκλημένος του Δήμου.
https://griekenland.net/griekse-eilanden/milos/

Ακολουθήστε μας