ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Τουρισμός

Η Μήλος στα προγράμματα των μεγαλύτερων tour operators του Ηνωμένου Βασιλείου

 

Στα προγράμματα της Jet2holidays, της Sunvil και της Olympic Holidays περιλαμβάνεται για το 2024 η Μήλος, σύμφωνα με ανακοινώσεις των Tour Operators του Ηνωμένου Βασιλείου. Οι πτήσεις για το καλοκαίρι του 2024 προς την Αθήνα θα πραγματοποιούνται από το Μπέρμιγχαμ, το Μάντσεστερ και το Στάνστεντ μεταξύ 2 Μαΐου και 31 Οκτωβρίου.

Ειδικά ο Βρετανός tour operator Olympic Holidays που θεωρείται ο μεγάλος σπεσιαλίστας στα ελληνικά νησιά ανακοίνωσε ότι οι κρατήσεις ανά άτομο για επτά διανυκτερεύσεις στη Μήλο θα ξεκινούν από 1.439 λίρες. Η τουριστική εταιρεία επίσης επεκτείνει το χαρτοφυλάκιό της στα νησιά με συνδυαστικά ταξίδια μεταξύ Αθήνας και Πόρου καθώς και πακέτα με εννέα διανυκτερεύσεις μεταξύ Μυκόνου, Πάρου και Σαντορίνης. Παράλληλα, ο ισχυρός βρετανικός tour operator Sunvil θα διαθέσει συνδυαστικά ταξίδια σε Κυκλάδες και Δωδεκάνησα, στα οποία επίσης εντάσσεται το κυκλαδίτικο νησί.

Σύμφωνα με το NEWS24/7, για τηνJet2holidays, τη Sunvil και την Olympic Holidays τα «κρυφά διαμάντια» της χώρας μας αποτελούν τους «κράχτες» του προγράμματος τους για την επόμενη τουριστική σεζόν του 2024, καθώς ανακοινώνουν νέους προορισμούς σε όλη τη Μεσόγειο. Η Σύμη, η Κέα, η Μήλος, η Αθηναϊκή Ριβιέρα και η Ριβιέρα του Ολύμπου, είναι οι νέες τους ανακαλύψεις. Για τους προορισμούς αυτούς ήδη έχουν σχεδιαστεί και πωλούνται πακέτα διακοπών σε όλη τη Βρετανία, ενώ οι tour operators τους διαφημίζουν με κάθε τρόπο.

 

Πηγή:cyclades24.gr

Ακολουθήστε μας