ΥΓΕΙΑ

Υγεία

Τοποθέτηση για το Κέντρο Υγείας Μήλου

 

Πρωτόγνωρες συνθήκες βιώνει εκ νέου το Κέντρο Υγείας Μήλου υπό την διοίκηση του κ.Κωνσταντίνου Μακρή και των συν αυτού αρμοδίων, με κύριο εκφραστή τους τον διοικητή της 2η ΥΠΕ Νοτίου Αιγαίου κ. Χρήστο Ροϊλό. Για πρώτη φορά μετά από 23 χρόνια λειτουργίας του το Κέντρο Υγείας Μήλου αναμένεται να πραγματοποιήσει εφημερία μόνο με αγροτικό γιατρό.

Η δημόσια περίθαλψη στη Μήλο βρίσκεται και πάλι σε τραγική κατάσταση. Η εικόνα διάλυσης του Κέντρο Υγείας είναι γνωστή στους παροικούντες, αλλά διόλου επηρέασε το εκλογικό αποτέλεσμα. Στις 25 Ιουνίου ο νομός Κυκλάδων, που επίσης ταλαιπωρείται σχεδόν σε όλα τα νησιά στον τομέα της υγείας, εξέλεξε 4 βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, χωρίς καμία συγκεκριμένη δέσμευση για το θέμα και χωρίς ενδιαφέρον επί της ουσίας όπως φάνηκε στα χρόνια που κυβέρνησαν.

Φτάνουμε σε αυτήν την αναμενόμενη εξέλιξη, κάποια στιγμή να εφημερεύουν αγροτικοί γιατροί χωρίς κάλυψη γιατρού ειδικότητας και αναζητώντας όπως πάντα τη συνδρομή του γιατρού Ηλία Αποστολόπουλου, προσπαθώντας εκ νέου με έμμεσο τρόπο να τον ωθήσουμε σε μια νέα παραίτηση. Το σχέδιο είναι οργανωμένο και προμελετημένο γι' αυτό και λαμβάνει χώρα στην καρδιά της καλοκαιρινής σεζόν με πλήθος κόσμου στο νησί της Μήλου.

Ο κ.Μαρτάκης, ως Πρόεδρος της Επιτροπής Υγείας του Δήμου Μήλου καλείται στο Κέντρο Υγείας Μήλου από όπου επικοινωνεί με τον κ. Ροϊλό, ο οποίος δεν πτοείται και κάνει για άλλη μια φορά ξεκάθαρη τη σκληρή στάση της κυβέρνησης στο θέμα και την υποστήριξή του στον εκλεκτό τους κ.Μακρή, τονίζοντας ότι κύριος υπεύθυνος για την ΚΑΤΑΝΤΙΑ του Κέντρου Υγείας Μήλου είναι ο ΗΛΙΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ αναφωνώντας «Εσύ φταις που διώχνεις τους γιατρούς» στον ίδιο και «Εγώ πιστεύω μόνο τον κ. Μακρή. Να φύγει ο Αποστολόπουλος να πάει σπίτι του να μείνετε μόνο με αγροτικούς, αυτό σας αξίζει σαν Μήλος» στον κ. Μαρτάκη!

Τα λόγια πλέον στέρεψαν. Ως επίσημος φορέας της αξιωματικής αντιπολίτευσης οφείλουμε να ενημερώσουμε τους συμπολίτες μας αλλά και την κοινωνία γενικότερα για τα γεγονότα αλλά και να ζητήσουμε απαντήσεις από κάθε φορέα της κυβέρνησης, καθώς φυσικά και την τοποθέτηση της Τ.Ο.Νέας Δημοκρατίας Μήλου.

Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ ΜΗΛΟΥ

Ακολουθήστε μας