Αυτοδιοίκηση

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ της ΦΛΩΡΑΣ ΚΑΙΣΑΡΙΤΗ

Οι εκλογές για την αυτοδιοίκηση πλησιάζουν και είναι πολύ σημαντικές για τα νησιά μας. Οι δύο βαθμοί αυτοδιοίκησης, Δήμοι και Περιφέρειες οφείλουν να είναι κοντά στους πολίτες, αφού πολλές από τις αρμοδιότητες του κεντρικού κράτους έχουν περάσει σ΄αυτούς. 

    Οι Περιφέρειες που έχουν διοικητική και οικονομική αυτοτέλεια,  προωθούν και  στηρίζουν  ένα μοντέλο ανάπτυξης. Το μοντέλο της παράταξης  Χατζημάρκου μετά από 9 χρόνια στο τιμόνι της Περιφέρειας Ν. Αιγαίου με τη στήριξη της ΝΔ, έχει δείξει πόσο μονομερές,ελλιπές και αδιέξοδο είναι, και πρέπει να αλλάξει.

    Η παράταξη “ ΑΝΟΙΧΤΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΟΤΙΟ ΑΙΓΑΙΟ “ έχει στόχο ακριβώς να προτείνει ένα διαφορετικό μοντέλο.

     Υποψήφια Περιφερειάρχης είναι η Χρύσα Καραγιάννη, κι εγώ συμμετέχω,ως υποψήφια στην Περιφερειακή Ενότητα Μήλου. Τα νησιά μας χρειάζονται  ανάπτυξη με πρόγραμμα, που θα διατηρήσει τους φυσικούς πόρους, με σεβασμό στο περιβάλλον, και η οποία θα αντανακλάται στην καθημερινότητα των νησιωτών, σε μια κοινωνία αλληλεγγύης και συμπερίληψης. Πιστεύουμε λοιπόν, ότι ήρθε η ώρα να δούμε τα πραγματικά προβλήματα και να τοποθετηθούμε πάνω σε αυτά, συνολικά για την Περιφέρεια, αλλά και για το κάθε νησί ξεχωριστά. Τις επόμενες μέρες θα ακολουθήσει ανοιχτή πλατφόρμα με προτάσεις για τα σημαντικότερα θέματα του νησιού.

#notioaigaio

#anoixtoiorizontes

#Chrissakaragianni

#methnChrissa

Ακολουθήστε μας