Αυτοδιοίκηση

Ανοιχτή επιστολή επί προσωπικού υποψηφίου Δημάρχου κ. Νικολάου Δ. Ψαθά

 

Όταν αποφάσισα να εκτεθώ στην κοινωνία του νησιού μας ως υποψήφιος Δήμαρχος, ήξερα ότι θα είναι μια σκληρή μάχη σε όλα τα επίπεδα. Ήμουν προετοιμασμένος ότι θα κριθώ αυστηρά από τον κόσμο και θέλω να κριθώ αυστηρά και δίκαια. Έτσι πρέπει!
Θέλω να ευχαριστήσω όλους του δημότες που έχουν αγκαλιάσει την υποψηφιότητά μας και βλέπουν στο πρόσωπό μου και της ομάδας μας, το νέο Δήμαρχο της Μήλου, τη νέα δημοτική αρχή του τόπου μας.
Εκτιμώ πολύ και την αρνητική κριτική. Είναι αυτή που μας κάνει καλύτερους και δεν μας αφήνει να επαναπαυόμαστε. Έτσι έμαθα να λειτουργώ στη ζωή μου!
Με αγανάκτηση, όμως, διαπιστώνω ότι μια εβδομάδα πριν τις εκλογές αντί να διεξάγεται ένας δημιουργικός διάλογος για τον τόπο, εξαπολύεται εναντίον μου λάσπη από άτομα της σημερινής δημοτικής αρχής!
Ελλείψει άλλων επιχειρημάτων κατά της υποψηφιότητας μου, έχουν επινοηθεί απίθανα αναληθή σενάρια σχετικά με την αξιοποίηση σε «πόστο» του Δήμου, του πρώην δημάρχου και θείου μου, με τον οποίο διατηρώ εξαιρετικές οικογενειακές σχέσεις. Το πιο εξωφρενικό είναι ότι ζητούν από εμένα να απολογηθώ για τη θητεία του, για την προηγούμενη δημοτική αρχή και μου ζητούν ευθύνες, λες και διοικούσα εγώ το Δήμο!!!
Σε κάθε περίπτωση, θέλω να ενημερώσω όλους τους δημότες, ότι οποιοδήποτε σενάριο, να αναλάβει κάποια θέση στο δήμο, είναι προϊόν της φαντασίας συκοφαντών, που προσπαθούν να σας παραπληροφορήσουν σκόπιμα! Είμαι σίγουρος ότι και ο ίδιος δεν θα δεχόταν ποτέ να γίνει «από δήμαρχος … κλητήρας», όπως λέει κι ο σοφός λαός. Το θέμα για μένα κλείνει δια παντός, και λυπάμαι για το πόσο χαμηλό είναι το επίπεδο κάποιων, που αναγκάζομαι να κάνω μια τέτοια αυτονόητη διευκρίνηση. Αυτά τα σενάρια δεν προσβάλλουν μόνο εμένα, αλλά και όλη την εξαιρετική ομάδα μας. Ως εδώ!
Έχουμε δημιουργήσει μια λαμπερή ομάδα με νέους ανθρώπους με σπουδές, εργασιακή εμπειρία, εμπειρία αυτοδιοίκησης και κυρίως όρεξη για δουλειά και όραμα για τον τόπο. Δεν μπορεί να μας «πατρονάρει» κανένας, δεν μας σταματάει τίποτα! Προχωράμε μπροστά με τη στήριξή και την αγάπη σας!

ΝΙΚΟΛΑΟΣ Δ. ΨΑΘΑΣ
ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΗΛΟΥ

Ακολουθήστε μας